4S stakloUdobnost tijekom cijele godine

PROLJEĆE
Sa staklom SGG PLANITHERM® 4S ne ovisite o vremenskim prilikama. U ovo doba godine, sa izolacijskim staklom 4S osigurana je – veća udobnost, toplinska izolacija koja osigurava idealnu temperaturu bez obzira na vremenske promjene.

LJETO
Zahvaljujući svojoj funkciji solarne kontrole, SGG PLANITHERM® 4S reflektira dva puta više energije nego obično staklo, bez potrebe za dodatnom zaštitom od sunca. Idealnu temperaturu – udobnost i svježinu pružaju čak i u najtoplijim danima. Niži troškovi za klimatizaciju – ograničenje količine solarne energije koja prodire u kuću smanjuje potrebu za korištenjem klima uređaja.

JESEN
Sa staklom SGG PLANITHERM® 4S / 4S II prijelaz na hladnu sezonu postaje jednostavan. Smanjenje troškova – eliminirani su ima SGG PLANITHERM® 4S pretjerani troškovi grijanja.

ZIMA
Toplina i udobnost – smanjuje se gubitak topline i značajno smanjuje nelagodnost u hladnoj zoni u blizini prozora. Značajne uštede – djelotvorna toplinska izolacija znači manju potrošnju energije.

Proljeće

Idealna temeratura bez obzira na godišnje doba.

Ljeto

Svježina uz niže troškove klimatizacije.

Jesen

Eliminirani pretjerani troškovi grijanja.

Zima

Toplina i udobnost uz značajne uštede.

4S staklo
Planitherm 4s evolution smart glass

Pošalji upit

  Ime *

  Prezime *

  E-mail *

  Broj telefona

  Boja *

  Lokacija gradilišta *

  Rolete

  Prilozi

  Vaš upit

  O nama

  Marlex d.o.o. je tvornica PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla. Tvornica je u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Varaždinu koja posluje od 2003. godine. Zahvaljujući permanentnom ulaganju u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka bilježi vrlo snažan razvoj te je jedna od najboljih i najuspješnijih proizvođača PVC stolarije u Hrvatskoj.

  © 2021 Marlex d.o.o. Sva prava pridržana.