Susret tehnologije i dizajna

energeto® neo obilježavaju ekstremno uski profili i stoga je primjenjiv u aktualnim dizajnerskim trendovima. Postoji varijanta s izmještenim plohama koja prozoru nudi više prostora i varijanta sa ravnim zatvorenim plohama. Ona prostoru daje jednoličnu zatvorenu optiku.

Kod razvoja noviteta kompatibilnost i mogućnost zajedničke uporabe imaju prioritet. Stoga je energeto® neo primjenjiv i za velike objekte kao i za arhitektonski zahtjevne zgrade. Inovativne tehnologije aluplast garantiraju Vam toplinsku zaštitu, zaštitu od provale i komforno korištenje na najvišoj razini.

 • Uf=1,00 W/m²K 1)
 • Uw=0,73 W/m²K najbolja moguća varijanta 2)
 • woodec i aludec kao standard
 • powerdur inside
 • bonding inside
 • do RC2 klasa zaštite od provale
 • varijanta izmještene plohe

1) sa stand. 3-strukim ostakljenjem Ug = 0,7 te Psi = 0,040 W/m²K
2) s 3-strukim ostakljenjem Ug = 0,5 te Psi = 0,030 W/m²K

CO2-otisak znatno umanjen

Štedjeti energiju, čuvati resurse, umanjiti CO2:
energeto® neo je naša nova učinkovita platforma koja čuva resurse već kod same proizvodnje. Sa aludec i woodec – perfektna kombinacija za unutra i van. Nikad nije bilo jednostavnije i učinkovitije proizvesti jedan PVC prozor u drvo-alu optici!

Uf = 1,00

Uw = 0,73

RC2 klasa

energeto neo

Pošalji upit

  Ime *

  Prezime *

  E-mail *

  Broj telefona

  Boja *

  Lokacija gradilišta *

  Rolete

  Prilozi

  Vaš upit

  O nama

  Marlex d.o.o. je tvornica PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla. Tvornica je u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Varaždinu koja posluje od 2003. godine. Zahvaljujući permanentnom ulaganju u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka bilježi vrlo snažan razvoj te je jedna od najboljih i najuspješnijih proizvođača PVC stolarije u Hrvatskoj.

  © 2021 Marlex d.o.o. Sva prava pridržana.