S ponosom možemo reći da smo prva kompanija u branši na ovim prostorima koja je krenula sa sistematskom edukacijom još 2018 godine. Osnovali smo MARLEX AKADEMIJU u svrhu edukacije svih naših djelatnika i partnera u RH i EU.

Upoznajemo ih sa samom kompanijom, sa našim dobavljačima i proizvodima, tehnikom proizvodnje i upotrebe. Postoji BAZNA akademija na kojoj se predstavljaju naši dobavljači profila, stakla, okova i svih ostalih komponenti, e čitav niz usko specijaliziranih akademija tipa RAL UGRANJA, PROTUPROVALNOST, DALJINSKA UPRAVLJANJA, NoZEB gradnja, novi proizvodi itd.

Do sada smo održali 27 AKADEMIJA na kojima je bilo prisutno i školovalo se ( teoretski i praktični dio) 586 sudionika što djelatnika što partnera koji su zaslužili CERTIFIKAT MARLEX AKADEMIJE i s ponosom ga nose sa sobom.

Osim školovanja za djelatnike i partnere imamo izrazito dobru suradnju sa GRAĐEVINSKIM FAKULTETOM U ZAGREBU. U sklopu fakulteta izloženi su uzorci i presjeci naših prozora na kojima studenti mogu vidjeti i učiti o prozorima. Kao i organizirani posjeti našoj tvornici.
U sklopu akademije imamo i predavanja za GRAĐEVINSKE TEHNIČARE I ARHITEKTE I PROJEKTANTE, zadnje takvo predavanje je bilo na temu ZGRADE GOTOVO NULTE ENERGIJE jedna od tema koje su vrlo aktualne u EU pa tako izazivanju i veliki interes na našim prostorima a nosioc samog predavanja je bio vrlo traženi vrhunski stručnjak Doc.dr.sc. Bojan Milovanović prof.

S ponosom možemo reći da smo glavni partner u segmentu prozora na projektu GRAĐEVINSKOG FAKULTETA u Zagrebu „MUZA“ usmjerenom na širenje i razmjenu znanja i iskustava na temu zgrade gotovo nulte energije ( nZEB ) Primjer takve kuće će biti transportiran po svim većim gradovima i događanjima tipa sajmovi, fakulteti, škole i javne prezentacije s građevinskom tematikom te raditi prezentacije.

Marlex Akademija

O nama

Marlex d.o.o. je tvornica PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakla. Tvornica je u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Varaždinu koja posluje od 2003. godine. Zahvaljujući permanentnom ulaganju u razvoj tehnologije i kadrova, tvrtka bilježi vrlo snažan razvoj te je jedna od najboljih i najuspješnijih proizvođača PVC stolarije u Hrvatskoj.

© 2021 Marlex d.o.o. Sva prava pridržana.